Catering Dietetyczny
Właśnie znalazłeś
Dietę dla Siebie!

Przykładowe menu

Śniadanie

Zapiekane jajko w delikatnej szynce z warzywami i żytnim pieczywem na zakwasie

II Śniadanie

“Cytrusowy ogień” Świeżo tłoczony sok z pomarańczy, grapefruita, imbiru z dodatkiem chili

Obiad

Filet kurczaka zagrodowego panierowany w otrębach owsianych i siemieniu lnianym z pieczonymi frytkami z warzyw, dip czosnkowy

Podwieczorek

Koktajl jogurtowy ze świeżymi owocami granatu i mango posypany suszonymi daktylami

Kolacja

Carpaccio z pieczonego buraczka i sera fety z rukolą, wiśniowym sosem i prażonymi pestkami dyni

Śniadanie

Twarożek z suszonymi pomidorami i bazylią

II Śniadanie

Sałatka owocowa z jogurtem naturalnym, pestkami słonecznika i sezamem

Obiad

Pieczony indyk w sosie cztery sery z brokułami, pełnoziarnisty makaron penne

Podwieczorek

Mus z jabłka, banana i kiwi

Kolacja

Wegańskie “chilli con carne” z tortillą

Śniadanie

Pasta jajeczna z kiełkami słonecznika i rzeżuchą

II Śniadanie

Hummus pomidorowy z pieczywem

Obiad

Razowy makaron tagliatelle z łososiem i brokułami

Podwieczorek

Sałatka z mozzarellą, awokado i pomidorkami koktajlowymi


Kolacja

Zapiekana pieczarka portobello nadziewana farszem mięsnym z warzywami

Śniadanie

Musli z malinami, kefirem i migdałami

II Śniadanie

Pieczone jabłko z nadzieniem z twarożku

Obiad

Roladki rybne z cukinią i pesto bazyliowym

Podwieczorek

Sok marchwiowo-pomarańczowy z miętą

Kolacja

Bezglutenowe rosti z batata i cukini

Śniadanie

Płatki owsiane na mleku z orzechami włoskimi, rodzynkami, nektarynką i owocem kiwi

II Śniadanie

Wegański koktajl z jarmużu, szpinaku i kiwi

Obiad

“Caldeirada” portugalski gulasz rybny z ciecierzycą i opiekanymi ziemniakami w tymianku

Podwieczorek

Serek twarogowy ziarnisty, herbatniki z nadzieniem owocowym, gruszki w sosie waniliowym

Kolacja

Zapiekanka ryżowa z jarmużem i pomidorowym dipem tzatziki

Śniadanie

Frittata z wędzoną szynką, warzywami, szczypiorkiem i żytnim pieczywem chrupkim

II Śniadanie

Letnia sałatka z arbuza, sera feta i czarnych oliwek z dodatkiem świeżej mięty

Obiad

Ragout z cukinii i masła orzechowego z pieczonymi kąskami kurczaka zagrodowego, parowany ryż z dodatkiem buraczka

Podwieczorek

Lekki, bezcukrowy sernik na zimno z malinami

Kolacja

Sałatka makaronowa z młodymi listkami szpinaku baby, żurawiną i prażonymi pestkami dyni zaprawiona ziołowym, włoskim sosem

Śniadanie

Pasta ze szprotek z pełnoziarnistym chlebkiem

II Śniadanie

Sok jabłkowy z naparem z mięty

Obiad

Filet z kurczaka zapiekany tymiankiem w sosie własnym, kasza jęczmienna i bukiet warzyw na parze

Podwieczorek

Sałatka bałkańska

Kolacja

Razowa tarta z cukinią i kaparami

Dane kontaktowe

Zachęcamy do kontaktu
-w razie pytań bądź wątpliwości.

511 813 511
zamowienia@DietaPlock.pl
Pon. - Pt. 09:00 - 15:00
Sob.-Nd. Biuro nie pracuje

Call Now Button